Interieur upgrade

Project D Brugge

 

Situatie
Dit gezin wilde meer licht, ruimte en opbergruimte in hun woning.

Oplossing
We hebben de woning uitgebreid en een ruime leefkeuken geïntegreerd met een gezellige zithoek en eetplaats. We hebben de ruimte open en luchtig gemaakt dankzij grote raampartijen en dak koepels. Bij het ontwerp moesten we rekening houden met de structurele elementen die reeds aanwezig waren: draagbalken en draagmuren. Dit hebben we vorm gegeven door de eethoek en zithoek op te splitsen. We hebben de ruimte gemaximaliseerd door de aparte berging erbij te nemen en de technische toestellen te integreren in het maatmeubilair. Op die manier creëerden we extra ruimte. 

Deze intensieve en ingrijpende renovatie was binnen de vier maanden volledig afgewerkt.

Ontvang het sy-bo lookbook, boordevol renovatie ideeën

Geef hieronder uw e-mailadres in en u ontvangt meteen een link naar het sy-bo lookbook in uw mailbox. Veel kijkplezier!